Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g de sel
- 200 g de farine de châtaigne
- 300 g de farine de blé, type 55, et un peu pour fariner
- 25 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 320 g d'eau
- 100 g de châtaignes cuites et pelées
- 10 g de beurre, pour le moule
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1327 kJ / 333 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 65.8 g
- Yağ
- 3.5 g
- Lif
- 2.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pain au sarrasin et au blé semi-complet
4 godz.
Pain aux noix
3h 15min
Pain aux céréales
3 godz. 30 min
Pain aux graines
5 Std.
Pain de seigle
2 Std. 40 Min
Pain aux châtaignes
3h 45min
Pain complet
5 Std.
Pain à la farine d'épeautre
4 godz.
Pain de seigle
5 Std.
Pain à la farine d'épeautre
3 Std.
Pain au kamut et aux graines de lin
5h 15min
Pains au maïs
3h 20min