Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g de sel
- 200 g de farine de châtaigne
- 300 g de farine de blé, type 55, et un peu pour fariner
- 25 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 320 g d'eau
- 100 g de châtaignes cuites et pelées
- 10 g de beurre, pour le moule
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1327 kJ / 333 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 65.8 g
- Yağ
- 3.5 g
- Lif
- 2.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pain au levain
8 godz.
Pain à la farine d'épeautre
3h
Le pain de type 80 (Bruno Dinel)
3 godz. 5 min
Pain de seigle
5 godz.
Pain à la farine d'épeautre
4h
Pain complet
5 godz.
Pain de seigle
2óra 40p
Pain aux figues
4h
Pain au sarrasin et au blé semi-complet
4h
Pain complet rapide
1h 20 min
Pain aux châtaignes
3 godz. 45 min
Pain au levain biologique
5h 5 min