Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g di acqua
- 800 g di baccalà ammollato e dissalato, in tranci
- 100 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di peperoni cruschi, spezzettati a mano (vedere varianti)
- 1 pizzico di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1786 kJ / 427 kcal
- Protein
- 43.5 g
- Karbonhidrat
- 2.5 g
- Yağ
- 27.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tartellette di scarola
1 godz. 15 min
Spigole all'acqua pazza
30min
Polpetti affogati
45min
Baccalá alle olive
25min
Strascinati con mollica e peperoni cruschi
2 godz.
Baccalà alla portoghese
1 godz. 10 min
Baccalà su crema di cime di rapa piccanti e olio all'aglio (di Marisa Maffeo)
1 godz. 10 min
Lagane e ceci
1h
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1 godz. 10 min
Alici alla Reggina
45min
Zuppa di baccalà
1h
Torta Babà napoletana
8h