Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto per pizza
- 350 g di farina forza 380 W + q.b.
- 100 g di cubetti di ghiaccio
- 15 g di lievito di birra fresco
- 5 g di zucchero
- 120 g di acqua fredda
- 5 g di sale
Pasta sfoglia
- 100 g di burro congelato a pezzi
- 100 g di farina forza 180 W + q.b.
- 40 - 45 g di acqua fredda
- 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
- 15 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 3 foglie di basilico fresche, lavate
- 1 pizzico di sale
- 250 g di mozzarella, scolata dal siero e a fettine
- 150 g di prosciutto cotto a fette
- 1 uovo
- 1 cucchiaio di latte
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1351 kJ / 323 kcal
- Protein
- 12.1 g
- Karbonhidrat
- 31.7 g
- Yağ
- 16.4 g
- Lif
- 1.8 g
Alternatif tarifler
Gattò di patate
1 Std. 30 Min
Sartù di riso
1 godz. 25 min
Frittatine di pasta
3h 30min
Parigina TM6
5 godz. 30 min
Taralli sugna e pepe
4 Std.
Panini napoletani con uova sode
2 Std. 50 Min
Tortano speck e fontina
2 godz.
Panini napoletani
5 Std. 20 Min
Casatiello sugna e pepe
2 Std. 30 Min
Calzoni fritti napoletani
2 Std. 30 Min
Pizza di scarola
3h 30min
Pasta e patate con provola
1 godz.