Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 EL Steinpilze, getrocknet
- 1 Bund Petersilie, frisch, Blättchen abgezupft
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 1 TL Oregano, getrocknet
- 55 g natives Olivenöl extra
- 25 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 700 g gemischte frische Pilze (Steinpilze, Kräuterseitlinge, Eierschwammerl, Champignons)
- 1 rote Zwiebel
- 400 g Wasser
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 484 kJ / 116 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 3 g
- Yağ
- 10 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Erdäpfelsalat
55 dk
Karpfengulasch
55 dk
Spargel-Lachs-Tatar mit Vogerlsalat
40min
Schinkenrollen mit französischem Salat
1 godz. 40 min
Venusmuschelsuppe mit Riesengarnelen
1h
Gefüllte Calamari vom Grill
50 min
Erdäpfelkas mit Rettich
40min
Eierschwammerlstrudel mit Paprikadip
3 godz. 20 min
Hendlfilet auf Blattsalat mit Senfdressing
40min
Piri-Piri-Hähnchen mit eingelegten Curry-Bohnen
3 Std.
Schwammerlgulasch mit Serviettenknödel
1h
Birne-Helene-Eis mit Mandelstiften
12 godz.