Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 200 - 250 g di cipolle, a fette sottili
- 800 g di carne di manzo (tipo lombo, coppa o spalla), a cubetti (2-3 cm)
- 150 g di bacon affumicato, a fette
- 3 spicchi di aglio
- 400 g di carote a rondelle (1 cm)
- 250 g di vino rosso (tipo di Borgogna)
- 250 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato
- 1 mazzetto di erbe aromatiche fresche miste (tipo alloro, timo e prezzemolo)
- 200 g di funghi champignon freschi a fette
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1579 kJ / 377 kcal
- Protein
- 34 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 21 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Blanquette di salmone e funghi porcini
50 min
Stufato di agnello con paprika
50 min
Curry di pollo Cape Malay
1h
Pollo Yassa
1h
Involtini lucani
50 min
Agnello al vino
40min
Costolette di agnello con purè di patate e spinaci
1h
Pollo in salsa ai funghi
50 min
Maiale allo zenzero
25min
Zuppa di goulasch di manzo con peperoni
1 godz. 30 min
Gulash tirolese
1 godz. 30 min
Goulash ungherese
1 godz. 45 min