Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate + q.b.
- 1 scalogno a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di vino bianco secco
- 70 g di succo di arancia, spremuto fresco
- 1 bustina di zafferano in polvere
- 500 g di gamberoni giganti freschi, sgusciati e puliti
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 628 kJ / 150 kcal
- Protein
- 21.1 g
- Karbonhidrat
- 2.5 g
- Yağ
- 6.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Polpo con patate alla salentina
1h 10min
Calamaretti ai pistacchi
30 phút
Cozze allo zafferano
55 Min
Involtini di spada al basilico
15 Min
Insalata di seppioline con salsa di spinaci
30 phút
Coda di rospo al bacon con salsa ai porri
1h
Insalata di polpo, sedano e prezzemolo
50 phút
Gamberoni al Varoma con emulsione
30 phút
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50 phút
Moscardini al limone
30 phút
Seppioline al vino bianco
25min
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1h