Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta brisée al rosmarino
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati e asciugati
- 300 g di farina
- 150 g di burro
- 1 pizzico di sale
- 75 g di acqua fredda
Ripieno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di funghi champignon, mondati e a fette
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 200 g di provola affumicata a fette
- 2 uova leggermente sbattute
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1766 kJ / 422 kcal
- Protein
- 14.7 g
- Karbonhidrat
- 29.1 g
- Yağ
- 28.2 g
- Lif
- 2.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sformato di finocchi
1 Std.
Sformatini di zucchine e Parmigiano Reggiano
45 min
Quiche di patate e cipolle
55 Min
Gateau di ricotta e cioccolato
1 Std. 10 Min
Torta salata con provola, peperoni, ricotta e speck
1 Std. 50 Min
Terrina di verdure e uova
3 Std. 20 Min
Quiche ai pomodorini
1 Std.
Torta di asparagi
1 Std. 10 Min
Quiche di salmone e porri
1 Std. 25 Min
Girelle al basilico con melanzane e Feta
8 Std.
Torta salata con pomodorini e olive
1 Std. 10 Min
Quiche di zucchine e prosciutto cotto
1 godz. 20 min