Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g di cipolla in quarti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di finocchi a fettine sottili
- 1 pizzico di sale
- 30 g di vino bianco
- 1 bustina di zafferano
- 300 g di code di gambero, sgusciate e pulite
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 636 kJ / 152 kcal
- Protein
- 14.3 g
- Karbonhidrat
- 4.9 g
- Yağ
- 8.5 g
- Lif
- 2.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cavoletti di Bruxelles con pancetta e mandorle
50 phút
Nasello con pesto di olive e pistacchi
30 phút
Gamberi al balsamico
30 phút
Branzino al lime e pistacchi
30 phút
Insalata tiepida di cavoletti, zucca e mandorle
1h
Porri in agrodolce al Varoma
30 phút
Radicchio in saor
3 Std. 45 Min
Asparagi a vapore in salsa verde
40 Min
Pesce spada all'arancia
40 Min
Anelli di totano in umido
30 phút
Zucchine alla menta
30 phút
Contorno di finocchi con panure al timo
35min