Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g di cipolla in quarti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di finocchi a fettine sottili
- 1 pizzico di sale
- 30 g di vino bianco
- 1 bustina di zafferano
- 300 g di code di gambero, sgusciate e pulite
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 636 kJ / 152 kcal
- Protein
- 14.3 g
- Karbonhidrat
- 4.9 g
- Yağ
- 8.5 g
- Lif
- 2.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Porri in agrodolce al Varoma
30 min
Seppioline ai cavoletti di Bruxelles
1h 5min
Zucchine alla menta
30 min
Contorno di finocchi con panure al timo
35 min
Carciofi trifolati
30 min
Cavoletti di Bruxelles con pancetta e mandorle
50min
Insalata di scampi esotica in vasetto
30 min
Filetti di cernia ai semi di finocchio con olio aromatizzato alla paprika
30 min
Trancio di tonno con cremosa di cipolle
40min
Radicchio in saor
3 Std. 45 Min
Pescatrice ai pomodorini
1h
Gamberi al balsamico
30 min