Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 coda di bue (circa 1000 g)
- 1 cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di lardo a tocchetti
- 1 spicchio di aglio
- 3 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 200 g di vino bianco secco
- 900 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 650 - 750 g di acqua
- 6 gambi di sedano a pezzi
- 30 g di uvetta sultanina, ammollata in acqua tiepida e strizzata (isteğe bağlı)
- 20 g di pinoli (isteğe bağlı)
- 1 cucchiaio di cacao amaro in polvere (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2146 kJ / 513 kcal
- Protein
- 55.3 g
- Karbonhidrat
- 7.8 g
- Yağ
- 29 g
- Lif
- 2.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Trippa alla parmigiana
1hod. 20min
Trippa in rosso con patate
1hod. 30min
Trippa in umido
1 Std. 10 Min
Fegato alla veneziana
35 min
Trippa alla fiorentina
1hod. 15min
Trippa e fagioli alla contadina
1 Std. 10 Min
Trippa alla trasteverina
45 Min
Anatra all'arancia
1 Std. 35 Min
Cinghiale in umido
1h 45 min
Faraona al vino rosso
1hod. 30min
Trippa alla genovese con funghi e pancetta
1 Std. 10 Min
Trippa all'empolese
1hod. 15min