Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 coda di bue (circa 1000 g)
- 1 cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di lardo a tocchetti
- 1 spicchio di aglio
- 3 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 200 g di vino bianco secco
- 900 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 650 g di acqua
- 6 gambi di sedano a pezzi
- 20 g di pinoli (isteğe bağlı)
- 30 g di uvetta sultanina, ammollata in acqua tiepida e strizzata (isteğe bağlı)
- 1 cucchiaio di cacao amaro in polvere (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2146 kJ / 513 kcal
- Protein
- 55.3 g
- Karbonhidrat
- 7.8 g
- Yağ
- 29 g
- Lif
- 2.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pappardelle al ragù di cinghiale
2h
Cinghiale in agrodolce alla romana
25 Std. 40 Min
Spezzatino di vitello con cipolline (di Francesca Romana Barberini)
1 Std. 10 Min
Spezzatino di reale alle olive
1hod. 20min
Zuppa di baccalà
1 Std.
Trippa alla romana
2h
Trippa alla trasteverina
45min
Trippa alla fiorentina
1hod. 15min
Trippa e fagioli alla contadina
1 Std. 10 Min
Trippa alla parmigiana
1hod. 20min
Fegato alla veneziana
35min
Fagioli con le cotiche
1 Std. 45 Min