Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g di cimette di cavolfiore
- 600 g di stoccafisso, ammolato in acqua e dissalato, a pezzi
- 150 g di cipolla rossa di Tropea a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 700 g di pomodori pelati
- 30 g di uvetta sultanina, ammollata in acqua tiepida e ben strizzata
- 100 g di olive nere denocciolate
- 20 g di pinoli
- 20 g di capperi sotto sale, dissalati
- 1 pizzico di peperoncino secco frantumato
- ½ cucchiaino di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1088 kJ / 260 kcal
- Protein
- 26.4 g
- Karbonhidrat
- 10.2 g
- Yağ
- 12.6 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Baccalà al forno con broccoli
1 godz. 30 min
Baccalà alla cappuccina
55min
Baccalà alla ligure
1 godz.
Stoccafisso con i porri
50 min
Baccalà della Vigilia (TM5)
1 godz.
Baccalà alla portoghese
1 godz. 10 min
Zuppa di baccalà alle cipolle
35min
Baccalà, patate e funghi
45 min
Alici alla Reggina
45 min
Zuppa di baccalà
1 godz.
Baccalà alla livornese
35min
Calamari alla napoletana
40min