Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g di cimette di cavolfiore
- 600 g di stoccafisso, ammolato in acqua e dissalato, a pezzi
- 150 g di cipolla rossa di Tropea a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 700 g di pomodori pelati
- 30 g di uvetta sultanina, ammollata in acqua tiepida e ben strizzata
- 100 g di olive nere denocciolate
- 20 g di pinoli
- 20 g di capperi sotto sale, dissalati
- 1 pizzico di peperoncino secco frantumato
- ½ cucchiaino di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1088 kJ / 260 kcal
- Protein
- 26.4 g
- Karbonhidrat
- 10.2 g
- Yağ
- 12.6 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Baccalà agli agrumi e purea di cavolo romano
55 min
Baccalà alla livornese
35 min
Alici ripiene al Varoma
50min
Baccalà della Vigilia (TM5)
1h
Zuppa di baccalà alle cipolle
35 min
Tegamini di cipolle e alici
1h
Baccalà alla cappuccina
55 min
Alici alla Reggina
45 min
Baccalà alla ligure
1h
Baccalà croccante con friarielli piccanti
1h
Baccalà alla portoghese
1h 10 min
Baccalà, patate e funghi
45 min