Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g di sale grosso
- 5 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 2 spicchi di aglio, senza anima
- 4 foglie di salvia fresca, lavate
- 1 foglia foglia di alloro secca
- 3 bacche di ginepro
- 2 stinco di maiale (1300 g circa)
- 500 g acqua
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di vino bianco secco
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1012 kJ / 242 kcal
- Protein
- 40.4 g
- Karbonhidrat
- 0.2 g
- Yağ
- 8.9 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fegato alla veneziana
35 Min
Filetto di maiale con crema di funghi
35 Min
Petto d'anatra all'aceto balsamico
1u. 40min
Coniglio alla siciliana
1 Std. 20 Min
Ossibuchi agli asparagi
1 Std. 30 Min
Marinatura per la selvaggina
20min
Trippa alla parmigiana
1 Std. 20 Min
Costine in umido
1 Std. 20 Min
Ossobuco alla milanese
1 Std. 10 Min
Costine di maiale alle verze
1 Std. 20 Min
Coniglio in porchetta
1 Std. 20 Min
Lonza con salsa alle cipolle e vino bianco
1 Std.