Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g di sale grosso
- 5 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 2 spicchi di aglio, senza anima
- 4 foglie di salvia fresca, lavate
- 1 foglia foglia di alloro secca
- 3 bacche di ginepro
- 2 stinco di maiale (1300 g circa)
- 500 g acqua
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di vino bianco secco
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1012 kJ / 242 kcal
- Protein
- 40.4 g
- Karbonhidrat
- 0.2 g
- Yağ
- 8.9 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Trippa alla parmigiana
1 Std. 20 Min
Trippa in umido
1 Std. 10 Min
Fegato alla veneziana
35min
Trippa alla fiorentina
1u. 15min
Trippa e fagioli alla contadina
1 Std. 10 Min
Coda alla vaccinara
3h
Insalata al petto d'anatra e aceto balsamico
1h 35min
Ossobuco alla milanese
1 Std. 10 Min
Petto d'anatra all'aceto balsamico
1h 40min
Lumachine in rosso
1h 40min
Coniglio in porchetta
1 Std. 20 Min
Trippa all'empolese
1u. 15min