Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La crème Passion
- 1 feuille de gélatine alimentaire (1,9 g) et un récipient d'eau froide
- 130 g de jus de fruit de la Passion (12 fruits de la Passion env.)
- 30 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 60 g de sucre en poudre
- 4 œufs
- 15 g de fécule de maïs
- 40 g de beurre doux, coupé en morceaux
La pâte à chou
- 150 g d'eau
- 80 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux
- 1 pincée de sel
- 2 c. à café de sucre en poudre
- 120 g de farine de blé
- 3 œufs
La meringue italienne
- 4 blancs d'œufs
- 100 g d'eau
- 300 g de sucre en poudre
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 723 kJ / 173 kcal
- Protein
- 2.8 g
- Karbonhidrat
- 24.2 g
- Yağ
- 7.3 g
- Lif
- 0.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crème diplomate aux fruits
1h
Bavarois framboise-chocolat blanc
15hod. 30min
Eclairs fraises-chocolat blanc
24h
Vacherin griotte-amande
12h
Choux amarena
1h 25min
Eclairs aux fruits rouges
12h
Croustillant chocolat-framboise
16 Std.
Mini-forêts noires
1h 30min
Mousse surprise
14 Std.
Bavarois à la framboise sur gâteau noix et chocolat
13 Std. 15 Min
Choux vanille-framboise
2h 30 min
Dacquoise aux framboises
2h