Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 180 g plain flour or baker's flour
- 600 g water
- 500 g potatoes (e.g. Ruby Lou, Royal Blue, Coliban) peeled, cut into slices (2-3 cm)
- 2 tbsp semolina
- 1 egg
- salt, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 590 kJ / 140.5 kcal
- Protein
- 5.1 g
- Karbonhidrat
- 26.3 g
- Yağ
- 1 g
- Doymuş Yağ
- 0.2 g
- Lif
- 1.3 g
- Sodyum
- 432.9 mg
Alternatif tarifler
Ricotta gnocchi
2 Std.
Hollandaise sauce
15 min
Focaccia
2 Std. 5 Min
Baked rice croquettes
1 Std. 30 Min
Ricotta dumplings with napoli sauce
55 min
Fresh pasta dough
1 Std.
Mushroom risotto
30 min
Basil pesto
10 Min
Béchamel sauce
20 min
Falafel in square flatbread (R'Gaif bread) with tahini sauce
26h 15 min
Semolina gnocchi with asparagus
1 godz. 15 min
Saffron arancini
25h 25min