Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta brisée
- 125 g di farina tipo 00
- burro q.b.
- 1 tuorlo
- 1 pizzico di sale
- 30 g di acqua
Clafoutis alle ciliegie
- 1 limone, la scorza (senza la parte bianca)
- zucchero q.b.
- 30 g di farina tipo 00, setacciata
- 30 g di amido di mais (maizena)
- 150 g di latte
- 150 g di panna (35% di grassi)
- 1 tuorlo
- 2 uova
- 400 g di ciliegie, senza nocciolo (peso lordo)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1448 kJ / 346 kcal
- Protein
- 6.3 g
- Karbonhidrat
- 42.4 g
- Yağ
- 18 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Revani (Dolce al semolino e limone)
45min
Crumble di mele e ciliegie
1 Std.
Budino al semolino e uvetta
1hod. 30min
Paciarella
1 Std.
Budino al caffè e arancia
1 Std. 55 Min
Composta di castagne, pere e vaniglia
35min
Budino agli agrumi
3 Std. 15 Min
Budino al caffè
4h 15min
Bavarese al mandarino
4 Std. 45 Min
Clafoutis ai frutti di bosco
1h 35min
Torta cioccolato e barbabietola
2hod. 30min
Semolino dolce
1 Std.