Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
60
g di Gouda a pezzi (2-3 cm)
veya 60 g di Fontina a pezzi (2-3 cm) - 1 spicchio di aglio
- 6 rametti di aneto fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 250 g di fiocchi di latte (formaggio fresco)
- ¼ di cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 241 kJ / 57 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 1 g
- Yağ
- 3 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pranzo probiotico multicolor
35min
Maionese
10 min
Lattuga romana con salsa al Gorgonzola e granella di prosciutto
45 min
Zuppa vietnamita (Pho)
2 godz. 30 min
Bignè con pere e caramello al burro salato
5h 30min
Salsa della nonna
3h 30min
Crespelle al riso farcite
2u. 50min
Salsa appetitosa
10 min
Tzatziki (senza lattosio)
12h 20min
Pasta fresca al cacao
1 godz. 10 min
Fonduta
8h 20 min.
Panissa
45 min