Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
60
g di Gouda a pezzi (2-3 cm)
veya 60 g di Fontina a pezzi (2-3 cm) - 1 spicchio di aglio
- 6 rametti di aneto fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 250 g di fiocchi di latte (formaggio fresco)
- ¼ di cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 241 kJ / 57 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 1 g
- Yağ
- 3 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salsa greca
10min
Salsa belga
Brak ocen
Salsa aioli
10min
Pannacotta con bisque di astice e chele di granchio
2 Std. 20 Min
Cremoso al cioccolato bianco da vasetto (di Luca Montersino)
20min
Salsa aioli (vegan)
10min
Panna cotta agli anacardi con salsa ai lamponi (vegan)
2h 25min
Merluzzo in salsa aioli
1h
Frittelle di banana
30 min
Fonduta
8 Std. 20 Min
Bonèt
2 godz.
Bagna cauda
35 min