Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta brisée
- 100 g di burro congelato a pezzi (1-2 cm) + q.b.
- 200 g di farina tipo 0
- 65 g di acqua fredda
- ½ cucchiaino di sale
Farcitura
- 700 g di cipolle rosse di Tropea a fette (1 cm)
- 20 g di aceto balsamico
Terminare la preparazione
- 2 cucchiaio di zucchero di canna
- 1 pizzico di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 953.9 kJ / 227.8 kcal
- Protein
- 3.5 g
- Karbonhidrat
- 29.4 g
- Yağ
- 10.6 g
- Lif
- 2.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Torta salata pere, noci e Gorgonzola
1 Std.
Zuppa di cipolle
1 Std.
Crumble di mele e grano saraceno
6 Std. 20 Min
Quiche pere e gorgonzola
1 Std.
Crostata con datterini in agrodolce
2h 10 min
Crumble di verdure
1 Std. 20 Min
Lasagna di pane carasau
25 min
Flan di ricotta e cipolla con salvia
50 min
Mini tart tatin
3 Std.
Quiche di patate e cipolle
55min
Brie in crosta con cipolle caramellate
1h 10min
Cipolle ripiene di zucca e rosmarino
1 Std. 30 Min