Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta brisée
- 100 g di burro congelato a pezzi (1-2 cm) + q.b.
- 200 g di farina tipo 0
- 65 g di acqua fredda
- ½ cucchiaino di sale
Farcitura
- 700 g di cipolle rosse di Tropea a fette (1 cm)
- 20 g di aceto balsamico
Terminare la preparazione
- 2 cucchiaio di zucchero di canna
- 1 pizzico di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 953.9 kJ / 227.8 kcal
- Protein
- 3.5 g
- Karbonhidrat
- 29.4 g
- Yağ
- 10.6 g
- Lif
- 2.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Quiche alle cipolle
1 Std. 30 Min
Torta salata di cipolle bianche
1 Std. 25 Min
Quiche di patate e cipolle
55min
Crostata con datterini in agrodolce
2 godz. 10 min
Focaccia al formaggio
55min
Tart tatin con pomodori e formaggio fresco
2 godz.
Tarte tatin
2 godz. 30 min
Tarte tatin ai pomodori
50min
Torta salata ai porri e cumino nero
1 Std. 20 Min
Pinzimonio al Gorgonzola
30min
Focaccia al formaggio di Recco
1 Std. 15 Min
Fonduta
8h 20min