Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte
- 20 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 50 g de sucre en poudre
- 150 g de lait
- 400 g de farine de blé, et un peu pour le récipient
- 1 pincée de sel
- 1 œuf
- 60 g de beurre doux, mou
La cuisson
- 50 g d'eau
- 2 pincées de sel
- 1 c. à soupe d'huile de colza
- 10 g de beurre doux
- 20 g de sucre en poudre
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 530 kJ / 126 kcal
- Protein
- 3.3 g
- Karbonhidrat
- 17.8 g
- Yağ
- 4.5 g
- Lif
- 0.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kaeskueche (tarte au fromage blanc)
55 min
Spätzles aux girolles
50min
Kougelhopf
2 godz. 55 min
Kougelhopf (Bruno Dinel)
2 Std. 45 Min
Bretzels, petits pains salés ou bagels
1h 55min
Bretzel
1h 10min
Gâteau au vin rouge
1h
Brioche tressée à la cannelle
3h
Manneles
1h 30min
Spritzbredele
25min
Streusel
2 godz.
Fleischschnacka (pâte à nouille garnie de viande)
1h 10min