Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte
- 20 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 50 g de sucre en poudre
- 150 g de lait
- 400 g de farine de blé, et un peu pour le récipient
- 1 pincée de sel
- 1 œuf
- 60 g de beurre doux, mou
La cuisson
- 50 g d'eau
- 2 pincées de sel
- 1 c. à soupe d'huile de colza
- 10 g de beurre doux
- 20 g de sucre en poudre
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 530 kJ / 126 kcal
- Protein
- 3.3 g
- Karbonhidrat
- 17.8 g
- Yağ
- 4.5 g
- Lif
- 0.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Butterbredele
2sa 30 dk
Kougelhopf (Bruno Dinel)
2h 45 min
Brioche tressée à la cannelle
3h
Bretzels, petits pains salés ou bagels
1 godz. 55 min
Kaeskueche (tarte au fromage blanc)
55 min
Spritzbredele
25 min
Spätzles aux girolles
50 min
Bretzel
1h 10min
Kougelhopf
2 Std. 55 Min
Streusel
2 godz.
Manneles
1 godz. 30 min
Fleischschnacka (pâte à nouille garnie de viande)
1h 10min