Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g de raisins secs
- 100 g d'eau tiède
- 200 g de lait
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 2 œufs
- 60 g de sucre en poudre
- 1 pincée de sel
- 100 g de beurre demi-sel, mou
- 1 jaune d'œuf battu, pour la dorure
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1953.4 kJ / 463.3 kcal
- Protein
- 12.1 g
- Karbonhidrat
- 68.9 g
- Yağ
- 14.4 g
- Lif
- 3.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tarte au riz à la normande
1h 25 min
Gâche vendéenne
3h 20min
Ciabattines
3 Std. 30 Min
Pain Cocotte
3h
Tarte au sucre
4h
Massepain parfumé
15min
Flamiche aux chicons et maroilles
2h
Palets de dame
1h 30 min.
Waterzooï
1h 15min
Cramique, brioche du Nord aux raisin secs
3h 15min
Le pain bénit
2h 30 min.
Tarte au libouli
2h 45min