Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g de raisins secs
- 100 g d'eau tiède
- 200 g de lait
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 2 œufs
- 60 g de sucre en poudre
- 1 pincée de sel
- 100 g de beurre demi-sel, mou
- 1 jaune d'œuf battu, pour la dorure
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1953.4 kJ / 463.3 kcal
- Protein
- 12.1 g
- Karbonhidrat
- 68.9 g
- Yağ
- 14.4 g
- Lif
- 3.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gâche vendéenne
3h 20min
Pains au lait façon "tangzhong"
24h
Tarte au riz à la normande
1 Std. 25 Min
Pain cocotte
2u. 20min
Palets de dame
1h 30min
Le pain bénit
2h 30min
Pain Cocotte
3 Std.
Tarte au sucre
4h
Massepain parfumé
15min
Tarte au libouli
2 godz. 45 min
Roulé brioché aux fruits confits
3h 10 min.
Waterzooï
1h 15min