Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g d'eau, et un peu pour la cuisson
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 300 g de farine de seigle
- 200 g de farine de blé, type 55, et un peu pour le plan de travail
- 2 c. à café bombées de sel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1144 kJ / 268 kcal
- Protein
- 8.7 g
- Karbonhidrat
- 53.8 g
- Yağ
- 1.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pain à la farine d'épeautre
3h
Pain à la châtaigne
2 Std. 55 Min
Pain à la farine d'épeautre
4h
Pain complet
5 Std.
Pain de seigle
2 godz. 40 min
Pain viking au sésame
3hod. 10min
Pain de campagne
4h
Pain au sarrasin et au blé semi-complet
4h
Pain complet rapide
1 godz. 20 min
Pain aux céréales
3 godz. 30 min
Pain au yaourt
1h 50min
Pain aux graines
5 Std.