Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g Paradeiser, halbiert
- 10 g Gin
- 30 g weißer Balsamico-Essig
- 2 ¼ - 2 ¾ TL Salz
- 1 TL Honig
- 1 EL Zitronensaft, frisch gepresst
- ½ TL Pfeffer, gemahlen
- 2 Prisen Zucker
- ½ TL Knoblauch, granuliert
- 1 TL Rosmarin, getrocknet
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 1 TL Basilikum, getrocknet
- 1 ½ TL Agar-Agar
- 200 g Schlagobers, 36% Fett
- 40 g Olivenöl und etwas mehr für die Paradeisflakes
- 1 Prise Pfeffer, gemahlen
- 1 TL Sherry (isteğe bağlı)
- 100 g Rucola
- Cherrytomaten, zum Garnieren (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 991 kJ / 237 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 21 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chilimousse auf Nashi-Birnen-Carpaccio
4h 35min
Crème brûlée
2h 30min
Kaltes Erbsensüppchen | Kohlrabi | Erdbeere
5h 35min
Topfensoufflé mit Himbeersabayon und -Sorbet
5h 15min
Barolo-Birne mit Honig-Parfait
10h
Gebrannte Eierlikörcreme
1h 15min
Caipirinha-Creme
3 godz. 30 min
Eierlikörmousse
8h 30min
Räucherforellenmousse mit Gurke
2 godz. 40 min
Steinpilzcappuccino mit Speck
50min
Cappuccino von Waldpilzen mit Serrano-Chips
25min
Mascarponecreme mit Amaretti auf Erdbeerspiegel
1 Std. 30 Min