Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g Paradeiser, halbiert
- 10 g Gin
- 30 g weißer Balsamico-Essig
- 2 ¼ - 2 ¾ TL Salz
- 1 TL Honig
- 1 EL Zitronensaft, frisch gepresst
- ½ TL Pfeffer, gemahlen
- 2 Prisen Zucker
- ½ TL Knoblauch, granuliert
- 1 TL Rosmarin, getrocknet
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 1 TL Basilikum, getrocknet
- 1 ½ TL Agar-Agar
- 200 g Schlagobers, 36% Fett
- 40 g Olivenöl und etwas mehr für die Paradeisflakes
- 1 Prise Pfeffer, gemahlen
- 1 TL Sherry (isteğe bağlı)
- 100 g Rucola
- Cherrytomaten, zum Garnieren (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 991 kJ / 237 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 21 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Eisgugelhupf mit Beerensauce
8u. 45min
Traunseer Räucherfischmus
3h 30min
Skrei mit Muschelragout
1 godz. 45 min
Geräucherter Frischkäse mit Nektarinen-Gurken-Salsa
3 godz. 20 min
Manchegocreme mit Cherry-Tomaten und schwarzen Oliven
30 Min
Crème Brûlée
3 Std. 10 Min
Erdbeer-Pfeffer-Chutney mit Ziegenfrischkäsemousse
3h 30min
Geschmorter Weinbergpfirsich mit Lavendeleis
6h
Rehmedaillons mit Kürbis-Crumble
1 Std. 30 Min
Räucherforellenmousse mit Gurke
2 Std. 40 Min
Basilikumeis mit Erdbeercarpaccio und süßem Pesto
7 godz. 50 min
Rotweinbirnen
3 godz. 20 min