Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g Sahne
- 3 Blätter weiße Gelatine
- Wasser zum Einweichen
- 200 g Geflügelfond
- 300 g Erbsen, TK
- 2 Stängel Basilikum, abgezupft
- 1 TL Zitronenschale, gerieben, Bio
- 1 TL Salz
- ¾ TL Pfeffer
- 350 g Flaschentomaten, entkernt, in Stücken
- 2 EL Balsamico, hell
- 4 EL Olivenöl
- 30 g Rucola, in Stücken (2 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1078 kJ / 257 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 20 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40 min
Marinierte Möhren
50 Min
Käsesoufflés mit Salat
55 min
Lavendelcreme
5 Std.
Gekühlte Erbsen-Gazpacho mit Buttermilchschnee
4hod. 30min
Ricotta-Terrine mit Basilikum
5 Std.
Warmer Zitronenlachs mit Radieschentatar und Sauerampfercreme
30 Min
Limetten-Ingwer-Mousse
8 godz. 20 min
Paradeisergranita mit Sellerie-Gurken-Salat
5 godz. 50 min
Paradeisergelee mit Fetacreme und Käsekeks
1 godz. 40 min
Limettencreme
45 Min
Gazpacho à la Sansibar mit Avocadotatar
30 Min