Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 3 Blätter weiße Gelatine
- Wasser zum Einweichen
- 200 g Geflügelfond
- 300 g Erbsen, TK
- 2 Stängel Basilikum, abgezupft
- 1 TL Zitronenschale, gerieben, Bio
- 1 TL Salz
- ¾ TL Pfeffer
- 350 g Flaschentomaten, entkernt, in Stücken
- 4 EL Olivenöl
- 30 g Rucola, in Stücken (2 cm)
- 2 EL Balsamico, hell
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1078 kJ / 257 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 20 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spargel-Scampi-Terrine
10 Std.
Räucherforellenmousse mit Gurke
2h 40min
Gekühlte Erbsen-Gazpacho mit Buttermilchschnee
4óra 30p
Spargel-Panna-Cotta mit geräucherter Entenbrust
2h 45min
Kalte Paradeiser-Erdbeer-Suppe mit Basilikumcreme
50 min
Kalte Caprese-Suppe
2 godz. 15 min
Limoncello-Tartelettes
3h 15min
Tomatendressing | Portwein | Apfel
5 godz. 30 min
Ricotta-Terrine mit Basilikum
5óra
Caipirinha-Creme
3 godz. 30 min
Bärlauch-Panna-Cotta im Räucherlachs Mantel
4óra 30p
Cheddarsoufflé mit Fenchel-Granatapfel-Salat
40min