Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 400 g di alici fresche, pulite, spinate e a pezzi
- 1 uovo
- 4 cucchiai di pangrattato + q.b.
- 20 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- olio extravergine di oliva q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1192 kJ / 285 kcal
- Protein
- 23.7 g
- Karbonhidrat
- 21.7 g
- Yağ
- 11.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pangrattato
10 min
Crostini con purea di melanzane e filetti di peperone
35min
Polpette di melanzane
45 min
Baccalà al forno con broccoli
1 godz. 30 min
Baccalà agli agrumi e purea di cavolo romano
55min
Baccalà alla ligure
1 godz.
Mini fishcakes di baccalà e piselli
1 godz. 15 min
Tegamini di cipolle e alici
1 godz.
Totani ripieni su crema di fave
1 godz. 30 min
Alici alla Reggina
45 min
Vellutata di fave verdi e piselli novelli
40min
Calamari alla napoletana
40min