Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 400 g di alici fresche, pulite, spinate e a pezzi
- 1 uovo
- 4 cucchiai di pangrattato + q.b.
- 20 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- olio extravergine di oliva q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1192 kJ / 285 kcal
- Protein
- 23.7 g
- Karbonhidrat
- 21.7 g
- Yağ
- 11.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Hamburger di merluzzo e gamberi
20min
Caponata di pesce spada e melanzane
1 Std. 30 Min
Triglie con marinata di capperi e olive
1h
Alici ripiene al Varoma
50min
Polenta al nero di seppia con ragù di calamari
1h 20min
Cous cous di pesce alla trapanese
3u. 30min
Tegamini di cipolle e alici
1h
Polpette con le sarde
25min
Alici alla Reggina
45min
Baccalà alla ligure
1h
Polpette di pesce spada alla pizzaiola
50min
Turbanti di spigola e arancio
1h