Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 20 g di succo di limone, spremuto fresco
- 2 pizzico di sale + q.b.
- 4 filetti di sgombro (circa 150-200 g ciascuno)
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 8 foglie di menta fresca, lavate e asciugate
- 600 g di fagiolini verdi freschi, puliti e lavati
- 500 g di acqua
- 8 fette di pane
- 4 cucchiaini di aceto balsamico
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2627 kJ / 628 kcal
- Protein
- 42.2 g
- Karbonhidrat
- 43.9 g
- Yağ
- 32.6 g
- Lif
- 6.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Merluzzo al Varoma con purè di carote
40min
Pesce al vapore con verdure miste
1 Std. 20 Min
Sogliole e finocchi con curry al Varoma
35min
Merluzzo e verdure in bellavista al rosmarino
40min
Orata al sale
40min
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55 Min
Branzino al cartoccio
1 Std. 10 Min
Branzino e patate al vapore in salsa di basilico e pomodorini
40min
Salmone e carciofi al Varoma
55 Min
Merluzzo al vapore con cavolo cappuccio viola, nespole e datteri (di Mirko Ronzoni)
1 Std.
Sgombri all'agro
1 godz. 45 min
Branzino al sale aromatico
55 Min