Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 slice bread, cut into pieces (see Tips)
- 1000 g water
- 600 g potatoes, peeled and cut into cubes (1 cm)
- ¼ tsp ground turmeric
- 1 ½ tsp salt
- 100 g brown onion
- 1 - 2 fresh green chillies, trimmed and cut into halves
- 5 sprigs fresh coriander, leaves and stems only
- 2 tbsp oil
- 1 tsp garlic paste (see Tips)
- 1 tsp ginger paste (see Tips)
- 2 tsp ground coriander
- 1 tsp ground cumin
- ½ tsp chaat masala (see Tips)
- 50 g frozen green peas
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 271.4 kJ / 64.6 kcal
- Protein
- 1.7 g
- Karbonhidrat
- 7.5 g
- Yağ
- 2.8 g
- Doymuş Yağ
- 0.4 g
- Lif
- 1.6 g
- Sodyum
- 257.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Amritsari dal
26 Std.
Tarka dal
30 min
Fresh coconut chutney
10 min
Chhole (chickpea curry)
35 Min
Chilli paneer
30 min
Rogani kumbh
45min
Baingan ka bharta
1h 20 min
Achari paneer murgh
1 Std. 5 Min
Carrot halwa
1 Std. 5 Min
Sambhar
1 Std. 30 Min
Gobi masala
30 min
Dosa with spiced potato filling
17h 40min