Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pastry
- 260 g water
- 20 g ghee (see Tips)
- 500 g plain flour, plus extra for dusting
- ½ tsp salt
Filling
- 100 g red onion, cut into quarters
- 2 - 3 fresh long green chillies, trimmed
- 5 sprigs fresh coriander, leaves and stalks
- 4 sprigs fresh mint, leaves only
- 2 tbsp lemon juice
- 1 ½ tsp salt
- 300 g lamb mince
- 1 tsp ground black pepper
- 1 tbsp cumin seeds
- 1 ¼ tsp ground coriander
- ½ tsp ground turmeric
- 3 tsp garlic paste (see Tips)
- 3 tsp ginger paste (see Tips)
- 1 tbsp garam masala (see Tips)
Assembly
- plain flour, for dusting
- 1250 g vegetable oil, for frying
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 768.3 kJ / 182.9 kcal
- Protein
- 5.2 g
- Karbonhidrat
- 16 g
- Yağ
- 10.8 g
- Doymuş Yağ
- 1.7 g
- Lif
- 1.6 g
- Sodyum
- 212.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chicken tikka masala with saffron rice
4h 40min
Rogan josh
1h 35 min
Garlic and coriander naan
1h 30min
Roti
2 Std.
Bombay aloo
40min
Cucumber and mint raita
30min
Chicken 65 and green chutney
1 Std. 5 Min
Onion bhaji
45min
Parathas
1h 30min
Bun kebab
1h 45min
Vegetable Samosa Filling
30min
Samosa with fresh tomato chutney
2 Std.