Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g vegetable oil
- 300 g brown onions, cut into wedges
- 30 g unsalted butter
- 300 g water
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 20 g pouring (whipping) cream
- 30 g plain flour
- ¼ - ½ tsp salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper
- 2 pinches nutmeg
- Besin Değeri
- şuna göre 600 g
- Kalori
- 2855 kJ / 679.8 kcal
- Protein
- 8.3 g
- Karbonhidrat
- 41.2 g
- Yağ
- 52.7 g
- Doymuş Yağ
- 23.3 g
- Lif
- 9 g
- Sodyum
- 2071.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Traditional gravy
25min
Rosemary and eschalot gravy
30min
Béchamel sauce (TM6 - 1100 g)
15min
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1sa
Crème anglaise
15min
Savoury potato bundt
1h 55min
Mushroom and white wine cream sauce
30min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2sa 20 dk
Barbecue sauce
1 Std. 40 Min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2sa 20 dk
Murgh makhani (Butter chicken)
1h 15min
Mushroom sauce
20min