Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g vegetable oil
- 300 g brown onions, cut into wedges
- 30 g unsalted butter
- 300 g water
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 20 g pouring (whipping) cream
- 30 g plain flour
- ¼ - ½ tsp salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper
- 2 pinches nutmeg
- Besin Değeri
- şuna göre 600 g
- Kalori
- 2855 kJ / 679.8 kcal
- Protein
- 8.3 g
- Karbonhidrat
- 41.2 g
- Yağ
- 52.7 g
- Doymuş Yağ
- 23.3 g
- Lif
- 9 g
- Sodyum
- 2071.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Custard (TM6 - 6-8 portions)
15 Min
Parmesan cheese crisps
15 Min
Caramel toffees
2h
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7h 25 min
Red capsicum and paprika hollandaise sauce
15 Min
Aussie damper
45min
Poached eggs with hollandaise
40min
Guinness beef pies
2h 15min
Béchamel sauce (TM6 )
15 Min
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1 Std.
Béchamel sauce (TM6 - 1100 g)
15 Min
Hollandaise sauce (TM6 - Serves 2-4)
15 Min