Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta
- 40 g di acqua
- 10 g di Marsala
- 2 uova
- 80 g di zucchero
- 80 g di burro morbido
- 380 g di farina tipo 00 + q.b. per infarinare
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 250 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 50 g di zucchero
- 100 g di cioccolato al latte, in scaglie o gocce
Terminare la preparazione
- olio per frittura
- zucchero a velo
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 1234 kJ / 295 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 24 g
- Yağ
- 21 g
- Lif
- 0.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Granita al limone
15 Min
Cassatelle pasquali
2 Std. 50 Min
Tetù
1 Std. 50 Min
Sfinci siciliani salati
3h 30min
Cannolo scomposto
3 godz.
Cartocci e viennesi siciliani
3h 15min
Sfinciuni
3h 30min
Brioches siciliane
3h 15min
Sfinci siciliane
2 Std. 30 Min
Pane siciliano
2 Std. 45 Min
Panelle
1 godz. 25 min
Rosticceria siciliana
2 godz.