Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta
- 40 g di acqua
- 10 g di Marsala
- 2 uova
- 80 g di zucchero
- 80 g di burro morbido
- 380 g di farina tipo 00 + q.b. per infarinare
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 250 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 50 g di zucchero
- 100 g di cioccolato al latte, in scaglie o gocce
Terminare la preparazione
- olio per frittura
- zucchero a velo
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 1234 kJ / 295 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 24 g
- Yağ
- 21 g
- Lif
- 0.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sfinci siciliane
2h 30min
Biancomangiare alle mandorle e miele d'acacia (di Francesca Romana Barberini)
2h 30min
Cassatelle pasquali
2h 50 min
Iris siciliani
4h 10min
Piccoli coni siciliani
1h 45 min
Cartocci e viennesi siciliani
3h 15min
Sfinciuni
3 Std. 30 Min
Pane siciliano
2h 45min
Granita di gelsi
15min
Sfincione favarese
3h
Panelle
1h 25min
Rosticceria siciliana
2 Std.