Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta
- 40 g di acqua
- 10 g di Marsala
- 2 uova
- 80 g di zucchero
- 80 g di burro morbido
- 380 g di farina tipo 00 + q.b. per infarinare
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 250 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 50 g di zucchero
- 100 g di cioccolato al latte, in scaglie o gocce
Terminare la preparazione
- olio per frittura
- zucchero a velo
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 1234 kJ / 295 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 24 g
- Yağ
- 21 g
- Lif
- 0.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cassatelle pasquali
2h 50min
Cannoli siciliani (alla maniera de i Soprano)
1h 5min
Sfinci siciliane
2 Std. 30 Min
Tetù
1 Std. 50 Min
Rame di Napoli
3 Std.
Iris siciliani
4 Std. 10 Min
Cartocci e viennesi siciliani
3 Std. 15 Min
Sfinciuni
3 Std. 30 Min
Mattonelle con crema di ricotta
8 Std. 50 Min
Brioche col tuppo
3 Std. 30 Min
Sfinci siciliani salati
3 Std. 30 Min
Panelle
1h 25min