Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Crispedduzzi
- 500 g di latte intero
- 25 g di lievito di birra fresco
- 500 g di farina tipo 0
- 1 pizzico di sale
- olio di arachidi q.b. per friggere
Ripieno
- 400 g di ricotta di pecora, ben scolata dal siero
- 150 g di zucchero
- 1 pizzico di cannella in polvere
- 1 bustina di vaniglia in polvere
- zucchero a velo q.b. per spolverizzare
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 912 kJ / 218 kcal
- Protein
- 5.7 g
- Karbonhidrat
- 30 g
- Yağ
- 8.4 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rame di Napoli
3 Std.
Torta all'arancia e crema tropicale
2 godz. 35 min
Sfinci siciliani salati
3 godz. 30 min
Cuddure con le uova
2 Std.
Cassata siciliana
6h 35min
Pasta di mandorle
1 Std. 30 Min
Castagnole ripiene
14 godz.
Cassata siciliana
6h 35min
Cartocci e viennesi siciliani
3 Std. 15 Min
Cannoli alla crema Chantilly
1 Std. 5 Min
Dolcetti siciliani di mandorle
45min
Maccheroni al ferretto con ragù calabrese
2h 50min