Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Crispedduzzi
- 500 g di latte intero
- 25 g di lievito di birra fresco
- 500 g di farina tipo 0
- 1 pizzico di sale
- olio di arachidi q.b. per friggere
Ripieno
- 400 g di ricotta di pecora, ben scolata dal siero
- 150 g di zucchero
- 1 pizzico di cannella in polvere
- 1 bustina di vaniglia in polvere
- zucchero a velo q.b. per spolverizzare
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 912 kJ / 218 kcal
- Protein
- 5.7 g
- Karbonhidrat
- 30 g
- Yağ
- 8.4 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pescestocco alla messinese
30min
Cassatelle pasquali
2h 50min
Crocchette con salame piccante
9 Std. 30 Min
Millecosedde alla calabrese
1h 30min
Arancini di riso vegetariani
2h 5min
Nyonya curry (bun di pollo)
2 godz. 45 min
Fagottini al formaggio pasquali (Flaounes)
1h
Iris siciliani
4h 10min
Arancini ai frutti di mare
2 Std.
Vastedda cu sammucu di Troina
2 godz. 30 min
Cannolo scomposto
3 Std.
Maccheroni al ferretto con ragù calabrese
2h 50min