Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 80 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 200 g di acqua
-
20
g di lievito di birra fresco
veya 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato - 500 g di farina + q.b.
- 1 pizzico di pepe
- 1 cucchiaino colmo di sale
Farcitura
- 50 g di pecorino a pezzi (3 cm) (isteğe bağlı)
- 100 g di scamorza a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di vino bianco secco
- 250 g di salsiccia spellata e a pezzi (2-3 cm)
-
20
olive verdi denocciolate
veya 20 olive nere denocciolate - 1 pomodoro perino a dadini (1 cm)
- 4 foglie di basilico fresche, lavate ed asciugate
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 1 tuorlo
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1983 kJ / 474 kcal
- Protein
- 17.3 g
- Karbonhidrat
- 48.5 g
- Yağ
- 24.2 g
- Lif
- 2.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Focaccia con salsiccia
1 godz. 50 min
Rotolo funghi e peperoni
2 godz. 15 min
A ‘ngornata
2 godz. 20 min
Pizza con la ricotta
2h 40min
Brioche ai peperoni
2h 45min
Focaccia alle melanzane
1 godz. 50 min
Focaccia ai friarielli
2 godz. 15 min
Focaccia a sorpresa
2 godz.
Panini napoletani con uova sode
2óra 50p
Tortano speck e fontina
2 godz.
Panini napoletani
5 Std. 20 Min
Calzoni ripieni con verdure e prosciutto
2 godz.