Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 230 g di acqua
-
15
g di lievito di birra fresco
veya 1 cucchiaino di lievito di birra disidratato (8 g circa) - 150 g di farina di grano duro
- 250 g di farina
- 1 cucchiaino di sale
Ripieno
- 150 g di salsiccia senza pelle e a pezzi (3-4 cm)
- 2 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 180 g di ricotta ben scolata
- 100 g di pomodori perino senza semi e a dadini (5 mm)
- 1 rametto di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- ¼ - ½ cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- olio di semi per frittura
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1950 kJ / 466 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 39.5 g
- Yağ
- 30.5 g
- Lif
- 2.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Focaccia con salsiccia
1 godz. 50 min
Calzone
2 Std. 50 Min
Panzerotti alla romana
55 dk
Focaccia di Carnevale salentina
3u. 40min
Mini panzerotti al pecorino
1 godz. 40 min
Panzerotti romani
1 godz. 10 min
Panzerottini TM6
4u.
Panzerotti gustosi ai peperoni
1 godz. 50 min
Panzerottini con mozzarella filante e carne
3 godz. 20 min
Panzerotti
5 Std.
Calzoni fritti napoletani
2h 30min
Calzoni ripieni con verdure e prosciutto
2 godz.