Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Base
- 1 base di pan di Spagna a metà
- 2 cucchiai di Rum
Farcia
- 200 g di crema gianduia
- 80 g di panna (min. 30% di grassi)
- 30 g di granella di nocciole
- 1 cucchiaino di Rum
- 30 g di wafer alla nocciola a pezzi
Decorazione
- 170 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 50 g di crema gianduia
- 50 g granella di nocciole
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1661 kJ / 397 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 41.3 g
- Yağ
- 23.4 g
- Lif
- 1.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crostata d'inverno alle castagne
1 Std. 50 Min
Cannoli al nocciolato
20min
Zuccotto all'ananas
7h 25 min
Torta Bicerin
30 min
Pan di Spagna
1 Std. 50 Min
Zuccotto gelato
12 Std.
Cassata di Sulmona
3 Std. 30 Min
Torta al cioccolato con profiteroles
21h
Torta degli auguri
1 Std. 35 Min
Crostata al cioccolato bianco
1 Std. 10 Min
Nuvola di pan di Spagna agli agrumi di Sicilia
1 Std. 40 Min
Crema pasticcera al cioccolato (di Luca Montersino)
25 min