Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 dose di pasta choux
- 2 tuorli
- 90 g di zucchero
- 50 g di succo di limone
- 40 g di fecola di patate
- 40 g di burro
- 15 g di scorza di limone, preferibilmente biologica (senza la parte bianca)
- 260 g di latte intero
- 1 uovo
- 50 g di limoncello
- 250 g di panna (min. 30% di grassi) ben fredda
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1569 kJ / 375 kcal
- Protein
- 7.6 g
- Karbonhidrat
- 28.7 g
- Yağ
- 25.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crema pasticcera
15 min
Pasta Choux
2h
Pan di Spagna
1 Std. 50 Min
Pasta choux al cacao
1h 10min
Zeppole di San Giuseppe
1 Std. 50 Min
Cupolette al limone
9 Std.
Bignè alla crema al limone con pinoli e caramello
4h
Chiacchiere
1ωρ. 35 λεπτ.
Profiterole bianco
3ωρ. 15 λεπτ.
Dessert di Capodanno alla melagrana
1 Std.
Profiteroles
2h
Ciambelle di Carnevale
4hod. 5min