Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 280 g di latte
- 30 g di zucchero
- 15 g di lievito di birra fresco
- 550 g di farina tipo 00
- 50 g di burro
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 350 g di ricotta di pecora fresca, scolata dal siero
- 100 g di zucchero a velo
- 30 - 50 g di gocce di cioccolato, a piacere
Terminare la preparazione
- olio per frittura
- 2 uova, leggermente sbattute
- pangrattato q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 1473 kJ / 352 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 36 g
- Yağ
- 21 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rame di Napoli
3hod.
Sfinci siciliane
2 godz. 30 min
Ravioli di ricotta
1 godz. 35 min
Cartocci e viennesi siciliani
3hod. 15min
Sfinciuni
3 Std. 30 Min
Pane siciliano
2 Std. 45 Min
Granita di gelsi
15min
Sfincione favarese
3hod.
Brioche col tuppo
3 Std. 30 Min
Panelle
1 Std. 25 Min
Brioches siciliane
3hod. 15min
Rosticceria siciliana
2hod.