Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dough
- 1 tsp sugar
-
2
tsp dried instant yeast
veya 20 g fresh yeast, crumbled - 220 g water
- 30 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 200 g strong white bread flour
- 200 g spelt flour
- 1 ½ tsp fine sea salt
Topping
- 2 - 3 pinches fine sea salt, to taste
- 450 g chicory, quartered
- 20 g extra virgin olive oil
- 200 g Taleggio, rind removed, cut in pieces (2 cm)
- 10 - 15 g shelled walnuts, roughly chopped, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3130 kJ / 748 kcal
- Protein
- 26.6 g
- Karbonhidrat
- 75.8 g
- Yağ
- 39.7 g
- Lif
- 11.6 g
Alternatif tarifler
Gluten Free Cheese Choux
1h
Green Goodness Soup
10 Min
Aubergine and Almond Dip
20min
Breaded Celeriac with Herby Yoghurt Sauce
1h
Wraps with Sautéed Vegetables and Parsley Cream (TM6)
45 min
Gluten Free Dark Chocolate & Chestnut Cream
50min
Beetroot Houmous
15min
Spinach and Broccoli Terrine
4h 40 phút
Amaranth Crispbread
1h 15min
Chickpea Gratin
1h
Buckwheat Galettes with Scallops and Andouille Sausage Sauce
1h 10 min
Red Pepper Houmous
5 Min