Cihazlar ve Aksesuarlar
Varoma-cooked vegetable ragout with omelette
Hazırlık 10 dk
Toplam 30 dk
2 portions
Malzemeler
-
parsley leaves washed and dried4 - 5 sprigs
-
Parmesan cheese (isteğe bağlı) or other cheese20 g
-
garlic clove (isteğe bağlı)1
-
onion cut into pieces (3-4 cm)20 g
-
celery stalks cut into pieces (3-4 cm)80 g
-
carrot cut into pieces (3-4 cm)40 g
-
fresh basil washed and dried3 - 5 leaves
-
extra virgin olive oil30 g
-
eggs2
-
salt1 level tsp
-
chopped tomatoes, canned or fresh400 g
-
water100 g
-
2 slice cheeseham, cooked (isteğe bağlı)1 slice
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
24.5 g
Kalori
2704 kJ /
646 kcal
Yağ
23.8 g
Karbonhidrat
89 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Mediterranean Cuisine
67 Tarif
İsviçre
İsviçre
Bunları da beğenebilirsiniz...
Sambhar (Vegetable Dhall)
Değerlendirme yok
Spring Greens and Grapefruit Salad
30 dk
Crispy Parmesan Salmon with Vegetables and Lemon Cream Sauce
1sa
Vegetarian zoodle Fideuá (Thermomix® Spiralizer, using modes)
Değerlendirme yok
Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice
1sa 5 dk
Beer Pickles
24sa 20 dk
Grated Carrot Salad (TM6)
10 dk
Beetroot salad on wholemeal toast with halloumi
40 dk
Green Smoothie Bowls (Matthew Kenney) Metric
15 dk
Gut Immunity Shot
5 dk
Savoiardi with mango and passionfruit
2sa 10 dk
Festive Baguette
3sa 45 dk