Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 rote Zwiebel (ca. 80 g), halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Olivenöl
- 1 rote Paprika (ca. 150 g), gewürfelt (1,5 cm)
- 1 grüne Paprika (ca. 150 g), gewürfelt (1,5 cm)
- 2 Dosen weiße Bohnen (Abtropfgew. à 240 g), abgetropft
- 2 Dosen stückige Tomaten (à 400 g)
- 50 g Tomatenmark
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 80 g Wasser
- 1 TL Bohnenkraut, getrocknet (isteğe bağlı)
- 2 EL Basilikumblätter, frisch, in Streifen
- 1 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- ½ - 1 TL brauner Zucker
- 80 g Oliven, schwarz, entsteint (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1166 kJ / 277 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 33 g
- Yağ
- 10 g
- Lif
- 16.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Arabischer Eintopf Koshari
35p
Linsen-Tomaten-Suppe
30p
Kidneybohnen-Curry
30p
Bohnen-Tomaten-Eintopf
45 Min
Minestrone mit Kichererbsen
13óra
Orientalischer Linseneintopf
35p
Provenzalischer Bohnen-Tomaten-Topf
1 Std.
Gigantes (Weiße Riesenbohnen im Tomatensud)
45 Min
Sauerkrautsuppe mit weißen Bohnen
40min
Dicke-Bohnen-Chorizo-Eintopf
50 Min
Marokkanische Kichererbsensuppe
55 Min
Bunte Bohnensuppe
50 Min