Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 15 g di pinoli sgusciati
- ½ spicchio di aglio senz'anima
- 50 g di foglie di basilico fresche, lavate
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 1800 g di acqua
- 150 g di fagiolini verdi freschi, puliti e a pezzi (1-2 cm)
- 150 g di patate, pelate e a cubetti (circa 1 cm)
- 200 g di pasta secca tipo tubettini (cottura 10 minuti)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 3690 kJ / 882 kcal
- Protein
- 23.8 g
- Karbonhidrat
- 86.8 g
- Yağ
- 51.2 g
- Lif
- 6.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fusilli e melanzane
25min
Conchiglie al sugo di cavolfiore in bianco
35 Min
Penne tonno, pinoli e limone
30min
Pasta risottata con crema di spinaci e patate
50 dk
Linguine alla carbonara di zucchine
30min
Farfalle al sugo di piselli e prosciutto
45 dk
Trenette al pesto
45 dk
Linguine al pesto di nocciole ed erbette
20min
Pasta al pesto di fagiolini
30min
Spaghetti con pecorino e fave
40 dk
Fusilli ai legumi e verdure di primavera
40 dk
Caserecce con pisellini freschi e bacon croccante
45 dk