Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di guanciale a listarelle
- 150 g di funghi misti surgelati
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 4 uova
- 10 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1228 kJ / 293.5 kcal
- Protein
- 11.3 g
- Karbonhidrat
- 0.5 g
- Yağ
- 27.4 g
- Doymuş Yağ
- 8.2 g
- Lif
- 0.9 g
- Sodyum
- 513.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Scaloppine ai funghi
40min
Uova al funghetto
40min
Rollè di tacchino e carote con patate
35min
Polpette in agrodolce a Cottura Lenta
3 Std.
Spezzatino di manzo ai funghi con cous cous di cavolfiore
45 min
Bocconcini di maiale al latte
50 min
Pollo al vino bianco e farina integrale di grano saraceno
45 min
Contorno di funghi cremosi
35min
Bocconcini di tacchino e champignon
45 min
Penne tonno, pinoli e limone
30min
Patate schiacciate all'olio extravergine di oliva
50 min
Scaloppine alla pizzaiola
25min