Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 150 g di porri a pezzi (2-3 cm)
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di pasta secca tipo bavette
- 1 cucchiaino di scorza di limone tritata, preferibilmente biologica
- 30 g di succo di limone
- 1 rametto di basilico fresco, le foglie lavate e asciugate
- ½ cucchiaino di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1720 kJ / 411 kcal
- Protein
- 9.7 g
- Karbonhidrat
- 60.5 g
- Yağ
- 16.1 g
- Lif
- 3.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pesto rosso
15min
Trofie pesto di pistacchi e arancia
20min
Caserecce allo sgombro e limone
30min
Pappardelle rucola e ricotta
1sa
Farfalle ai sapori di Sicilia
45 dk
Linguine alla carbonara di zucchine
30min
Tortiglioni in salsa eoliana
40 dk
Nidi di tagliolini al pestato di pistacchio
20min
Trenette al pesto
45 dk
Linguine al pesto di nocciole ed erbette
20min
Gomiti, olive e acciughe
30min
Casarecce risottate al limone
30min