Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 150 g di porri a pezzi (2-3 cm)
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di pasta secca tipo bavette
- 1 cucchiaino di scorza di limone tritata, preferibilmente biologica
- 30 g di succo di limone
- 1 rametto di basilico fresco, le foglie lavate e asciugate
- ½ cucchiaino di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1720 kJ / 411 kcal
- Protein
- 9.7 g
- Karbonhidrat
- 60.5 g
- Yağ
- 16.1 g
- Lif
- 3.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Linguine alla carbonara di zucchine
30min
Tagliatelle mediterranee
35min
Trofie pesto di pistacchi e arancia
20min
Penne al sedano
30min
Pappardelle rucola e ricotta
1h
Carbonara vegetariana
30min
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
40min
Caserecce con pisellini freschi e bacon croccante
45min
Penne alle erbe aromatiche e pomodori secchi
35min
Tortiglioni in salsa eoliana
40min
Farfalle ai sapori di Sicilia
45min
Spaghetti risottati alla carrettiera
30min