Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g Sonnenblumenöl (siehe Tipp)
- 1 Ei (siehe Tipp)
- 1 TL Zitronensaft
- 10 g Senf
- 2 Prisen Pfeffer
- ½ TL Salz
- 30 g Ajvar, mild (siehe Tipp)
- ¼ TL Sambal Oelek
- ½ TL Curry
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 970 kJ / 232 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 0 g
- Yağ
- 26 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gyoza mit Koriander-Mayo-Dip und Fischfüllung
1h 15min
Ravanello Tonnato
20min
Malfatti mit Salbei, brauner Butter und Käse
1h 10min
Koriander-Mayonnaise
10min
Maracuja-Olivenöl-Emulsion
15min
Frische Artischocken
55min
Rhabarber-Himbeer-Pavlova
3h
Maronencremesuppe mit Jakobsmuscheln
50min
Zwiebel-Vinaigrette für Artischocken
5 Min
Zweierlei vom Lamm mit Möhren-Ingwer-Püree und Rotwein-Jus
5h 15min
Vitello Tonnato
48u.
Aioli, klassisch
10min