Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g di acqua
- 250 g di patate, pelate e a fettine sottili (0.5 cm circa)
- 400 g di baccalà in filetti pronti o sciacquati e dissalati
- 1 spicchio di aglio, senza anima
- 2 - 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 cucchiaino di sale
- 1 limone, il succo spremuto fresco
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di pinoli sgusciati
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1674 kJ / 400 kcal
- Protein
- 47.4 g
- Karbonhidrat
- 20 g
- Yağ
- 15 g
- Lif
- 2.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Stroscia di Pietrabruna
50 min
Piccoli flan al formaggio di capra e porri con salsa allo yogurt
45min
Buridda alla ligure
55 dk
Insalata di panissa con carciofi
55 dk
Flan al topinambur
40min
Mini bonet
2 godz.
Pandolce genovese
1 godz. 30 min
Bagna cauda
35min
Bonèt
2 godz.
Focaccia al formaggio di Recco
1 godz. 15 min
Panissa
45min
Salsa verde "Bagnet"
15 min