Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g di acqua
- 250 g di patate, pelate e a fettine sottili (0.5 cm circa)
- 400 g di baccalà in filetti pronti o sciacquati e dissalati
- 1 spicchio di aglio, senza anima
- 2 - 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 cucchiaino di sale
- 1 limone, il succo spremuto fresco
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di pinoli sgusciati
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1674 kJ / 400 kcal
- Protein
- 47.4 g
- Karbonhidrat
- 20 g
- Yağ
- 15 g
- Lif
- 2.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Insalata di panissa con carciofi
55 min
Zabaione
15min
Panissa
45min
Cappon magro
4h 30 min
Fonduta
8h 20min
Focaccia al formaggio di Recco
1 Std. 15 Min
Buridda alla ligure
55 min
Baccalà alla veneziana con polenta
1 godz. 45 min
Bagna cauda
35min
Salsa verde "Bagnet"
15min
Bonèt
2 Std.
Antipasto piemontese
25min