Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 800 g di asparagi verdi, puliti
- 60 g di cipolla, a metà
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di burro, a pezzi
- 150 g di patate, a pezzi (3 cm)
- 100 g di spinaci baby freschi
- 425 g di acqua
- 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l), sbriciolato
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- 10 g di succo di limone
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 cucchiaino di sale
- 150 g di panna fresca liquida
- 10 foglie di prezzemolo fresche, tritate
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 767 kJ / 183 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 8.5 g
- Yağ
- 14 g
- Doymuş Yağ
- 8 g
- Lif
- 2.9 g
- Sodyum
- 705 mg
Alternatif tarifler
Vellutata di porri e patate con speck croccante
40min
Vellutata di porri
40min
Vellutata di asparagi
45min
Crema di asparagi e curcuma
35min
Vellutata di patate e spinaci con crema reale
45min
Vellutata di zucchine e zenzero
50min
Crema di porri gratinata
50min
Vellutata di patate e spinaci con crema reale
45min
Porri in crema delicata
35min
Vellutata fredda d'estate
1h
Crema di asparagi
50min
Vellutata di cavoletti di Bruxelles e lattuga
50min