Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g di acqua
- 300 g di porri, solo la parte bianca, a rondelle (1.5 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di Gorgonzola a pezzi
- 50 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 40 g di panna fresca liquida
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1071 kJ / 256 kcal
- Protein
- 10.7 g
- Karbonhidrat
- 4.2 g
- Yağ
- 21.3 g
- Lif
- 2.2 g
Alternatif tarifler
Crema di finocchi
35 min
Zuppa di cipolle di Cannara
1h
Vellutata di carote e pomodori secchi
40 min
Crema di broccoli e porri
45 min
Vellutata di porri
40 min
Vellutata di porri e patate con speck croccante
40 min
Crema di porri gratinata
50min
Zuppa di cipolle
1h
Crema di porri in crosta
45 min
Zuppa di cipolle al Parmigiano Reggiano
50min
Zuppa di rape
40 min
Zuppa di sedano rapa e porri con funghi
30 min