Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g di olio di semi di girasole
- 4 uova sode in quarti
- 5 g di aceto di vino bianco
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 2 pizzichi di sale
- 3 cucchiai di erba cipollina fresca, lavata e sminuzzata (2-3 mm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 841 kJ / 201 kcal
- Protein
- 4.9 g
- Karbonhidrat
- 0 g
- Yağ
- 20.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Canederli allo speck
2u. 40min
Composta di ribes e bacche di goji (a ridotto contenuto di zuccheri)
1hod. 20min
Gnocchetti de gris
30min
Contorno di asparagi bianchi con salsa olandese allo yogurt
45min
Vellutata di asparagi bianchi e prosciutto crudo (senza glutine)
35min
Asparagi con salsa bolzanina, patate e prosciutto tirolese
1 Std. 10 Min
Gnocchi di pane alla salvia con pesto di crudité
45min
Tortel di patate
40 Min
Strangolapreti alla trentina
4 Std.
Spatzle agli spinaci
1 Std.
Risotto al Teroldego
40 Min
Vellutata di porri e patate con speck croccante
40 Min