Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g di olio di semi di girasole
- 4 uova sode in quarti
- 3 cucchiai di erba cipollina fresca, lavata e sminuzzata (2-3 mm)
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 5 g di aceto di vino bianco
- 2 pizzichi di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 841 kJ / 201 kcal
- Protein
- 4.9 g
- Karbonhidrat
- 0 g
- Yağ
- 20.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vellutata di porri e patate con speck croccante
40min
Bundnerfleisch (zuppa d’orzo grigionese)
55min
Risotto al Teroldego
40min
Spatzle con salmone e zafferano
40min
Canederli allo speck
2u. 40min
Asparagi con salsa bolzanina, patate e prosciutto tirolese
1h 10min
Gnocchetti de gris
30min
Gnocchi di patate crude e pane
40min
Spatzle verdi alla carbonara
1h
Strangolapreti alla trentina
4 Std.
Tortel di patate
40min
Spatzle agli spinaci
1h