Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 600 g di filetti di cernia, senza pelle
- 50 g di cipolla bianca a pezzi
- 1 peperoncino secco piccante (isteğe bağlı)
- 70 g di olive taggiasche denocciolate
- 10 g di capperi sotto sale, sciacquati
- 10 foglie di basilico fresche, lavate
- 400 g di passata di pomodoro
- 50 g di acqua
- 1 pizzico di sale (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1376 kJ / 329 kcal
- Protein
- 27.2 g
- Karbonhidrat
- 3.9 g
- Yağ
- 22.9 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pescatrice ai pomodorini
1 Std.
Coda di rospo con verdure
40 min
Bocconcini di salmone al vino bianco
30 min
Pesce spada agrumato
35 min
Insalata di calamari al limone
35 min
Filetti di cernia in camicia colorata
30 min
Salmone al cartoccio
35 min
Insalata di calamari
55 Min
Pesce persico ai carciofi
30 min
Spada alle erbe con olive
40 min
Filetti di cernia con salsa al pomodoro
1 Std.
Tonno aromatizzato al profumo di limone
35 min