Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 600 g di filetti di cernia, senza pelle
- 50 g di cipolla bianca a pezzi
- 1 peperoncino secco piccante (isteğe bağlı)
- 70 g di olive taggiasche denocciolate
- 10 g di capperi sotto sale, sciacquati
- 10 foglie di basilico fresche, lavate
- 400 g di passata di pomodoro
- 50 g di acqua
- 1 pizzico di sale (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1376 kJ / 329 kcal
- Protein
- 27.2 g
- Karbonhidrat
- 3.9 g
- Yağ
- 22.9 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Filetto di orata con peperoni
25min
Filetti di rombo in salsa di noci
2h 30min
Spigole all'acqua pazza
30min
Orata al sale
40min
Involtini mare e monti
1h 10min
Filetti di cernia con salsa al pomodoro
1h
Dentice agli agrumi
45min
Insalata di pesce spada e pinoli
40min
Gamberoni zafferano e arancia
30min
Orata in crosta di patate con emulsione alle erbe
1h 20min
Calamari alla marchigiana
35min
Pescatrice ai pomodorini
1h