Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g de almejas frescas vivas
- 1 cucharada de sal
- 20 g de chalota
- 150 g de vermut blanco
- 50 g de vinagre de manzana
- ½ pastilla de caldo de pescado
- 1 pellizco de pimienta de Cayena molida
- 1 pellizco de pimienta molida
- 6 gotas de tabasco
- 5 g de harina
- 100 g de mantequilla
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 950 kJ / 227 kcal
- Protein
- 6.24 g
- Karbonhidrat
- 1.53 g
- Yağ
- 21.6 g
- Lif
- 0.13 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Almejas a la sidra
15min
Mejillones con salsa de vino blanco y nata
45 Min
Chirlas en salsa verde de cilantro
25 Min
Almejas a la marinera
30 Min
Almejas con salsa de azafrán
30 Min
Almejas a la portuguesa
25 Min
Mejillones al limón
30 Min
Buey de mar relleno a la provenzal
2 Std.
Berberechos en salsa verde
1 Std.
Mejillones y almejas con aliño al vapor de perejil
40 Min
Bacalao al pilpil (Pepi, Luci, Bom y otras chicas del montón)
1 Std.
Coquinas al ajillo
1 Std.