Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g de arroz
- 5 - 6 garbanzos secos
- 60 g de zanahoria en trozos
- 60 g de puerro en rodajas
- 60 g de nabo en trozos
- 150 g de cebolla en trozos
- 1200 - 1300 g de agua
- 2 dientes de ajo con piel, machacados ligeramente
- 500 g de gallina (sin piel y con huesos), en trozos
- 1 cucharadita de sal
- 5 granos de pimienta negra
- 2 bayas de enebro
- 1 hoja de laurel seca
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 141 kJ / 33 kcal
- Protein
- 1.23 g
- Karbonhidrat
- 6.73 g
- Yağ
- 0.21 g
- Lif
- 1.52 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Consomé de ternera
1 Std. 40 Min
Caldo de carne (pollo o ternera)
40min
Caldo con ternera y verduras
1h 10min
Caldo de pescado
45min
Caldo de ave y jamón
1h 5min
Caldo de pollo
30min
Menú: Sopa de gambas con arroz. Rodaballo con almejas y verduras
1h 20min
Caldo base
55 min.
Caldo de gallina (Canja de galinha)
1 Std. 30 Min
Caldo oscuro de ternera
2h 10min
Caldo ibérico
1h 10min
Caldo de pollo con jengibre
1h 45min