Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g de arroz
- 5 - 6 garbanzos secos
- 60 g de zanahoria en trozos
- 60 g de puerro en rodajas
- 60 g de nabo en trozos
- 150 g de cebolla en trozos
- 1200 - 1300 g de agua
- 2 dientes de ajo con piel, machacados ligeramente
- 500 g de gallina (sin piel y con huesos), en trozos
- 1 cucharadita de sal
- 5 granos de pimienta negra
- 2 bayas de enebro
- 1 hoja de laurel seca
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 141 kJ / 33 kcal
- Protein
- 1.23 g
- Karbonhidrat
- 6.73 g
- Yağ
- 0.21 g
- Lif
- 1.52 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sopa de pollo y arroz
1h
Caldo de pollo
30 min
Caldo base
55 Min
Caldo de gallina (Canja de galinha)
1h 30min
Caldo con ternera y verduras
1 godz. 10 min
Caldo de ave y jamón
1 godz. 5 min
Caldo de carne (pollo o ternera)
40 min
Caldo de pollo con ñoquis de pan
1 godz. 5 min
Caldo ibérico
1 godz. 10 min
Sopa de ave
40 min
Caldo de pollo con jengibre
1h 45min
Caldo de pescado
45min