Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- ½ Bund Petersilie, ohne Stiele
- 400 g Rote Bete, vakuumiert, in Stücken
- 100 g Äpfel, säuerlich, in Stücken
- 50 g Olivenöl
- 10 g Zitronensaft
- 1 - 2 TL Honig, nach Geschmack
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ½ TL Kreuzkümmel, gemahlen
- 1 Dose Kichererbsen (400 g), abgetropft
-
150
g Ziegenfrischkäse
veya 150 g Schafskäse, in kleinen Würfeln (ca. 1 cm) -
Sesam zum Bestreuen
veya Kürbiskerne zum Bestreuen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1663 kJ / 397 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 27 g
- Yağ
- 25 g
- Lif
- 6.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Linsensalat mit Tomaten und Feta
45 Min
Hirse-Brokkoli-Salat
1 Std.
Bulgursalat mit Roter Bete und Kichererbsen
1 Std.
Hirse-Linsen-Salat mit Minze
30 Min
Linsensalat mit getrockneten Tomaten
40 Min
Blumenkohl-Zucchini-Salat
15 Min
Rotkohl-Bulgur-Salat
35 Min
Rotkohl-Birnen-Salat mit Walnüssen
10 Min
Rote-Bete-Salat mit Äpfeln und Nüssen
10 Min
Fenchel-Apfel-Salat
10 Min
Rote-Bete-Salat mit Halloumi
15 Min
Rote-Bete-Apfel-Salat
15 Min