Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- ½ Bund Petersilie, ohne Stiele
- 400 g Rote Bete, vakuumiert, in Stücken
- 100 g Äpfel, säuerlich, in Stücken
- 50 g Olivenöl
- 10 g Zitronensaft
- 1 - 2 TL Honig, nach Geschmack
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ½ TL Kreuzkümmel, gemahlen
- 1 Dose Kichererbsen (400 g), abgetropft
-
150
g Ziegenfrischkäse
veya 150 g Schafskäse, in kleinen Würfeln (ca. 1 cm) -
Sesam zum Bestreuen
veya Kürbiskerne zum Bestreuen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1663 kJ / 397 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 27 g
- Yağ
- 25 g
- Lif
- 6.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rotkohl-Bulgur-Salat
35 Min
Hirse-Linsen-Salat mit Minze
30 Min
Linsensalat mit getrockneten Tomaten
40 min
Rote-Bete-Salat mit Halloumi
15min
Bunter Quinoasalat
50 Min
Linsensalat mit Tomaten und Feta
45 Min
Hirse-Brokkoli-Salat
1 godz.
Fenchelsalat mit bunten Tomaten
10 min
Rote-Bete-Apfel-Salat
15min
Bulgursalat mit Roter Bete und Kichererbsen
1 godz.
Blumenkohl-Zucchini-Salat
15min
Quinoa-Tabouleh
40 min