Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g frische Bärlauchblätter, grob geschnitten, etwas mehr zum Dekorieren
- 250 g Topfen, 20% Fett
- 100 g Sauerrahm
- 2 TL Bärlauchpaste, selbst gemacht (siehe Tipp) (isteğe bağlı)
- ½ TL Meersalz
- 2 TL Leinöl
- ½ - 1 TL Senf (z. B. Estragonsenf), nach Geschmack
- 2 Spritzer Zitronensaft, frisch gepresst
- 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 552 kJ / 132 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 4 g
- Yağ
- 9 g
- Lif
- 1 g
Alternatif tarifler
Bärlauchcremesuppe
30 Min
Steirische Fischsulz
7sa
Bärlauch-Aufstrich
15 Min
Bärlauchpaste
20min
Erdäpfel-Bärlauchsuppe
30 Min
Bärlauch-Erdäpfelkas
40 min
Bärlauchsalz
27 Std. 25 Min
Bärlauch-Hummus
15 Min
Bärlauchlaibchen mit Kräutercreme
40 min
Avocado-Bärlauch-Dip
10min
Frühlingsaufstrich
20min
Kürbiskernaufstrich
5 Min