Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g Zwiebeln, halbiert
- 50 g Butter
- 300 g Rote Rüben, roh, geschält, in Würfeln (2 cm)
- 500 g Wasser
-
1
Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l)
veya 2 geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht - ½ TL Salz
- 1 Prise weißer Pfeffer, gemahlen
- 1 Prise Muskatnuss, gemahlen
- 1 EL Weißweinessig
- 1 Prise Zucker
- 1 Prise Kümmel, gemahlen
- 150 g Schlagobers
-
4
TL Kren, frisch gerissen
veya 4 TL Oberskren, aus dem Glas
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1092 kJ / 261 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 24 g
- Doymuş Yağ
- 15 g
- Lif
- 2.6 g
- Sodyum
- 371 mg
Alternatif tarifler
Vogerlsalatsuppe mit Topfennockerl
50min
Erbsen-Fenchel-Suppe
45min
Velouté von Topinambur
30min
Sellerie-Kartoffel-Suppe mit Kräuterklößchen
1h
Rote-Rüben-Selleriesuppe
40min
Fenchelrahmsuppe mit Stremellachs
35min
Rote-Bete-Suppe mit Kräuter-Grieß-Klößchen
1h 10min
Pastinaken-Karottensuppe mit Schwarzbrot Croûtons
25 min
Apfel-Sellerie-Cremesuppe
40min
Zucchinicremesuppe
25 min
Pastinaken-Cremesuppe
45min
Rote-Rüben-Suppe (vegan)
45min